Parduotuvė

Pažintis su vyno pasauliu – vynuogių rūšys

35,00 

Produkto kodas: A00489 Kategorija:
Aprašymas

Kviečiame į unikalią vyno degustaciją, kurios pagrindinė tema – vynuogių rūšys!

Ar kada nors susimąstėte, kuo skiriasi Sauvignon Blanc nuo Chardonnay, o Merlot nuo Cabernet Sauvignon? Šioje degustacijoje
atskleisime pasirinktų vynuogių rūšių subtilybes ir padėsime pajusti jų skonį, aromatą bei tekstūrą, išskirtiniuose vynuose iš skirtingų pasaulio kampelių.

Kiekvienas vynas pasakoja istoriją, o pagrindinis herojus – vynuogė.
Sužinosite, kaip klimatas, dirvožemis ir gamybos metodai formuoja unikalius skonius, kuriuos galėsite palyginti ir atrasti, kuri vynuogių rūšis labiausiai atspindi jūsų skonį.

Tai ne tik vyno pažinimas – tai kelionė per vynuogynus, skonio ir aromatų pasaulį. Prisijunkite, ir leiskite savo skonio receptoriams atrasti kažką naujo!

Vyno degustaciją ves ir pažindins su vynuogių rūšimis – vyno someljė Julita Liutikaitė. „Meilė vyno kultūrai gimė nuvykus į Prancūziją ir ten pabandžius gaminti šampaną. Ši patirtis paskatino domėtis toliau ir atvedė į someljė mokyklą, kurioje įgijau praktinių bei teorinių žinių. Ilgą laiką savo žinias naudojau dirbdama restoranų versle, tiek Lietuvoje, tiek užsienyje. Šiuo metu dirbu tik su vynu ir dalinuosi savo įgyta patirtimi bei žiniomis.”, sako Julita.

Laukiame jūsų degustacijoje!

Data ir laikas: 2024 11 07d. 18:00
Vieta: Laisvės al.89, Kaunas, „Gurmanės“ patalpose.
Kaina:35 eurai
Renginyje gali dalyvauti asmenys nuo 20 metų.