Tešlos receptą pasiskolinau iš @receptų kolekcionierės, o ant viršaus klojau kas buvo tą dieną po ranka. Labai patiko pati tešla, nes greitai pagaminama, be sviesto ir kuo
Nacionalinės ispanų virtuvės pasididžiavimas – nuostabioji paelja (paella). Kaip trumpai ir aiškiai aprašytį vieną populiariausių ispanų (labiau Valensijos regiono) pat
Į šį patiekalą telpa beveik viskas energijai ir puikiai savijautai palaikyti – daugybė spalvų, šviežios žalumos gausa, sotu, maistinga ir patikėkite, labai skan
Pamenu, kai prieš kiekvienas Kalėdas virtuvėje kokią savaitę vykdavo tikras gaminimo maratonas, kurio metu būdavo susukamas ne vienas vyniotinis. Praėjo kiek laiko, ka
Jau nuo senų laikų Kūčių stalui patiekalai buvo ruošiami iš gamtos gėrybių. Šie metai ypač dosnūs buvo miško grybais. Na jei kas ir nerasite šių savo a