Parduotuvė

Aženo slyvos be kauliukų, stambios 500g

6,95 

Produkto kodas: A00548 Kategorijos: ,
Aprašymas

Aženo slyvos be kauliukų , stambios (33 –  44 vaisiai  500 g), rehidratuotos, pasterizuotos.

Aženo slyvos – mažai kaloringas vitaminų, mineralų bei maistinių skaidulų šaltinis

„Ente” veislės Aženo slyvos skinamos tik  kada  pasiekia optimalią brandą.  Džiovintos slyvos  yra minkštos tekstūros, o aukso geltonumo minkštimas nesusikaramelizavęs.  Slyvos iš  Maison Cotolot  yra be pridėtinio cukraus ir konservantų.

Sudedamosios dalys: rehidratuotos, pasterizuotos Aženo slyvos. Gali pasitaikyti slyvų su kauliukų liekanomis arba riešutų trupinėlių.

Kai kuriose slyvose gali būti kauliukų arba kauliukų fragmentų.

Maistingumas 100 g : energinė vertė 1019 kJ / 241 kcal, riebalai 0g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g, angliavandeniai 54 g, iš kurių cukrų 35g, skaidulinės medžiagos 7g, baltymai 2 g, druska 0 g.

Grynasis kiekis: 500 g

Geriausias iki: 01 2026.

Gamintojas: Cotolot sarl. Zi Du Rooy , Rue Denis Papin  47300 Villeneuve Sur Lot. Prancūzija

laikyti vėsioje (15-20 °C) nuo tiesioginių saulės spindulių apsaugotoje ir vabzdžiams neprieinamoje vietoje.

 

Džiovintos  Aženo slyvos – vis dar naujiena Lietuvos rinkoje. Tad natūralu, kad apie tai, ką gali duoti šie juodi, šiek tiek susiraukšlėję vaisiai, dar mažai žinoma.

Mielieji, viliuosi, kad ši informacija ištirpdys barjerus, trukdančius įtraukti šį nuostabų produktą į jūsų kasdieninę mitybą .

Tagi, kviečiu nepamiršti, kad džiovintos Aženo slyvos:

1. Gerina regėjimą. Suvalgę vieną slyvą, jūs gaunate net 3% būtinos vitamino A dienos normos. O pie vitamino A teigiamą įtaką regėjimo sveikatai žinome visi.

2. Yra antioksidantų jėgainė. Bostono TUFSO universiteto atlikti tyrimai rodo, kad džiovintos slyvos turi didesnį antioksidantų užtaisą nei mėlynės. Slyvose esantis manganas, geležis ir augaliniai fenoliai saugo lastelių membranas nuo laisvųjų radikalų poveikio.

3. Gerina širdies veiklą. Slyvose gausu kalio, kuris užtikrina tinkamą širdies ir nervų sistemos veiklą. Kasdien vartodami kalį, galite sumažinti kraujo spaudimą, maudimą širdies plote, širdies infarkto tikimybę.

4. Apsaugo nuo osteoporozės. Boro ir kalio derinys veiksmingai saugo nuo kaulų retėjimo. Ypač tai aktualu post menopauziniu laikotarpiu. Kasdien , bent 2 mėnesius, valgant 100 g Aženo slyvų, jūsų kaulai bus sveikesni – byloja FLORIDOS valstijos universiteto atlikti tyrimai.

5. Laisvina užketėjusius vidurius.  Aženo slyvose gausu ląstelienos ir sorbitolio. Viena slyva turi 3 % ląstelienos dienos normos. Sorbitolis – natūralus, slyvose esantis cukrus, pasižymintis vidurius laisvinančiu poveikiu, skatina drėgmės į žarnyną pritekėjimą ir žarnyno susitraukimus.

6. Gerina plaukų būklę. Geležies trūkumas yra dažniausia plaukų slinkimo, sausėjimo bei spalvos praradimo priežastis.  Aženo slyvos– nepamainomas geležies šaltinis, vitaminų B ir C šaltinis. Veikdami kartu – stiprina plaukų šaknis, saugo nuo lūžinėjimo ir neigiamo aplinkos poveikio.

7. Gerina odos būklę.  Aženo slyvose ęsantys mineralai ir vitaminai palaiko sveiką odos būklę – padeda stabdyti senėjimo procesą, tolina raukšlių atsiradimą.

Ką manote apie sveikesnį pasirinkimą kada norisi saldumynų? Įsimeskite Aženo slyvų maišelį į rankinę arba sportinį krepšį.

Aženo slyvos – „Pruneaux d’Agen“ – saugoma geografinės kilmės nuoroda.