QUINOA – Bolivinė balanda
Bolivinė balanda yra sertifikuota Valensijos kilmės žymos ženklu D.O., kuris taip pat yra kokybės garantas. Ši kruopa pažymėta „natūralaus produkto” antspaudu. Šis antspaudas yra išskirtinai skirtas 100% natūraliems produktams, gautiems ir pagamintiems Valensijos gamtos parkų teritorijoje. Quinoa auginama nenaudojant jokių chemikalų (herbicidų, pesticidų).”Natural product” garantuoja, kad auginimo ir gamybos procesas yra atsakingas už aplinką ir saugomą gamtos teritoriją. Šių ryžių augintojai yra vietos ūkininkų šeima, kuri savo versle vadovaujasi tvariais ekonominiais modeliais. Vietos ūkininkų šeima detaliai rūpinasi visu auginimo procesu. Pabaigoje produktai supakuojami į medžiaginius maišelius, kuriuos augintojų šeima siuva rankomis. Tuo sukeldama nuostabą savo klientams, jie sako taip, mes 2022 m. medžiaginius maišelius vis dar siuvame rankomis.
Kvinoja arba kitaip vadinami „inkų ryžiai“ yra labai maistingi, juose yra visos amino rūgštys. Dėl gausybės gerųjų savybių yra laikoma super maistu. Anot gamintojo, quinoa yra puiki prevencija nuo širdies ir kraujagyslių ligų, padeda virškinimui. Rekomenduojama prie pagrindinių patiekalų, troškiniams, prie garnyrų, salotų ar desertų.
Maistingumas: 100 g. energetinė vertė 1544 Kj/366 Kcal. Riebalai 5,8g. iš kurių 0,6g. sočiųjų riebalų, angliavandeniai 61,1g., iš kurių cukraus 2,5g., baltymai 12,7g., druska 0,04g.
Virimo rekomendacijos: Prieš gaminimą nuplaukite. Trys dalys vandens – viena dalis bolivinės balandos. Gaminimo laikas: 15 minučių.
Grynasis kiekis: 800 g.
Geriausia iki: 07/2028
Pakuotė: lininis maišelis.
Neringa –
Riuet Bolivinė Balanda be jokio pašalinio kvapo ( kaip iš kitų prekybos centrų ).

Viriau pagal nurodytas rekomendacijas – gaunasi puri, nelipni ir gardi košė
Visiems rekomenduoju pabandyti – tikrai nenusivilsite
client –
Džiaugiamės ir dėkojame už atsiliepimą.