6,00 €
Liko 9
Mirkyti ir švelniai skrudinti sūdyti anakardžių riešutai.
Anakardžių riešutai mirkomi 6–8 valandas, kad būtų lengviau virškinami ir organizmas galėtų geriau įsisavinti magnį, cinką, geležį ir fosforą. Po to, jie švelniai skrudinami žemoje temperatūroje (120–140°C), kad išsaugotų maistines medžiagas ir natūralų skonį.
Sudedamosios dalys: Anakardžių riešutai, druska.
100g. maistingumas: energetinė vertė 2401 kJ/574 kcal., riebalų 46g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 12 g., angliavandenių 30g, iš kurių cukrų 5,9g, baltymai 15g., druska 1g.
Grynasis kiekis: 140g.
Geriausias iki: 20/03/2026
Laikyti věsioje, sausoje vietoje.
Gamintojas: Gyvas maisas.
Kilmės šalis: ne ES šalys.