36,60 €
Neturime
„Colomba“ yra tradicinis itališkas Velykų pyragas, gaminamas natūralios fermentacijos būdu iš raugo, netaisyklingos ovalo formos, primenančios balandį.
Loison „Colomba GENESI“ su sūdyta karamele yra originalus Dario Loisono receptas. Išskirtinis sūdyto karamelės kremo skonis balansuoja su patraukliu šokolado lašelių kartumu, kad būtų užtikrintas puikus saldžių ir pikantiškų pojūčių balansas. Karamelinio baltojo šokolado glazūros sluoksnis, sveiki ir smulkinti lazdyno riešutai iš Pjemonto papuošią šį gurmanišką kūrinį.
Sudedamosios dalys: kvietiniai milai, karamelė su sūdytu (13%) [cukrus, gliukozės sirupas, grietinėlė (PIENAS), sviestas (PIENAS) (13%), vanduo, visatos jūros druska (1%), stingimo medžiaga: pektinas, karamelizuotas cukrus (0,5%), natūralūs kvapiosios medžiagos, emulsiklis: augalinės kilmės riebalų rūgščių mono ir digliceridai], cukrus, išauginti, ant žemės augintų vištų KIAUŠINIAI, baltasis šokoladas su karamele ir LAZDYNO RIEŠUTAIS (10%) [baltasis šokoladas su karameliniu glajumi (kakavos sviestas, cukrus, PIENO milteliai, Karamelizuotas cukrus (2%), emulsiklis: SOJŲ lecitinas, natūralūs kvapikliai, druska. kakavos min.: 30 %), „Piemonte” SGN LAZDYNO RIEŠUTAI (40 %)], Šviežias sviestas (PIENAS) (8 %), PIENINIO šokolado lašeliai (7%) [Cukrus, PIENO milteliai, kakavos pasta, emulsiklis: SOJŲ lecitinas, natūralūs kvapikliai. kakavos min.: 25%], Natūralios raugo mielės (KVIEČIAI), emulsiklis: augalinės kilmės riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, laukinių gėlių medus iš Sicilijos, šviežia grietinėlė (PIENAS) (1%), šviežias PIENAS (1%),
Cervia jūrinė druska, kakavos sviestas, natūrali mananara vanilė iš Madagaskaro* (0,1%), natūralūs kvapikliai
Sudėtyje yra kviečių, kiaušinių, pieno, sojos, riešutų (lazdyno) ir kitų riešutų, sėklų pėdsakų.
100g maistinė vertė: energetinė vertė 1858kJ/443 kcal, riebalų 24g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 12g, angliavandenių 49g, iš kurių cukrų 31g, maistinių skaidulų 1,3g, baltymų 7,5g, druskos 0,73g
Kilmės šalis: Italija
Grynasis svoris: 1000g
Galiojimo laikas: 30 11 2025