Pirmiausia pasiruošiame kremą. Produktus iš šaldytuvo išimkite bent prieš valandą, kad jie būtų kambario temperatūros. Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų. Į trynius supilame cukrų ir plakame kol masė pasidarys tiršta ir cukrus bus ištirpęs. Sudėkite Mascarponę, viską dar šiek tiek paplakite kol gausite vientisą masę. Į kiaušinių baltymus įberkite žiupsnį druskos ir išplakite iki standžių putų, tuomet atsargiai įmaišykite juos į jau paruoštą trynių ir mascarponės kremą. Kiaušinių baltymų putos padarys kremą puresnį ir lengvesnį.
Pasiruoškite Macha arbatą, supilkite ją į šiltą pieną. Jei mėgstate galite įpilti šlakelį brendžio, arba romo. Sausainius trumpam merkite į arbatos ir pieno mišinį ir išdėliokite juos jūsų pasirinktame inde vieną šalia kito taip, kad neliktų tarpų, uždėkite dalį kremo, pabarstykite macha milteliais ir taip padarykite kelis sluoksnius. Papuoškite Macha milteliais, šviežiomis uogomis, ar mėtos lapeliais. Pagamintą tiramisų palaikyti šaldytuve bent 6-7 valandas.
No Comments