21,00 €
Maestro de Almazara aukščiausios kokybės alyvuogių aliejus.
Apdovanojimai:
2024 m. NY100C sidabro laimėtojas prestižiniame konkurse Niujorke.
2022 m. NY100C sidabro laimėtojas Niujorke. NY100C yra pasaulinis didžiausias ir prestižiškiausias alyvuogių aliejaus kokybės konkursas vykstantis Niujorke.
2023 m. Sidabro laimėtojas „Olive Japan” konkurse Japonijoje.
2021 m. Sidabro laimėtojas “Olive Japan” konkurse Japonijoje.
Aromatas: Žoliškas.
Skonis: Švelnus, gaivus, žoliškas. Tai labai subalansuotas ir harmoningas alyvuogių aliejus, turintis ryškią saldumo užuominą.
Šalto spaudimo, aukščiausios kokybės alyvuogių aliejus, išspaustas tik mechaniniu būdu. Šis alyvuogių aliejus yra ankstyvojo derliaus, išspaustas iš žalių nesunokusių alyvuogių. Jame gausu antioksidantų ir vertingų vitaminų.
Pagamintas Moli Coloma La Boella S.L. ūkyje Ispanijoje.
Šis alyvuogių aliejus gali būti vartojamas salotoms, kepimui ir kitiems patiekalams ruošti.
Sudėtis:100 % Arbequina alyvuogės.
Kilmės šalis: Ispanija.
Gamintojas: Moli Coloma La Boella S.L. Autovia Tarragona-Reus. Km 12. 43110 La Canonja, Ispanija.
Alyvuogių derliaus nuėmimo sezonas:
Geriausia iki ir partijos numeris: 07 2025/M2301/L037
Rūgštingumas < 0,3%.
Vitaminas E 18 mg (150% VRV).
Grynasis kiekis: 500 ml.
Tara: Tamsus stiklas.
100 g produkto maistingumas:
Energetinė vertė 3700Kj/900Kcal; Riebalai – 100g, iš kurių: Sočiųjų riebalų rūgščių-17 g; Mononesočiųjų riebalų rūgščių 73 g; Polinesočiųjų riebalų rūgščių-10 g; Angliavandeniai-0 g; Cukrų-0 g; Baltymai-0 g; Druska-0 g; Peroksidai: ˂20 (mEq02/kg); Ultavioletinių spindulių absorbcija: K270˂0,22, K232˂2,5, Vaškai ˂150 mg/kg.
Atidarius pakuotę laikyti tamsioje, vėsioje vietoje.
Importuotojas MB Gurmanė, Laisvės al. 89, Kaunas
Laima –
Tobulas alyvuogių aliejus salotoms ir kepimui. Džiaugiuosi, kad atradau 🙂