Kaip paruošti matchą

Kaip paruošti matchą

Vienam puodeliui reikės: 1 arbatinio šaukštelio matcha, 80 ml/70° C karšto vandens.

Matchą persijojame sieteliu į dubenį kuriame plaksime, įpilame truputį karšto vandens. Greitu judesiu išplakame, kad susidarytų putos. Supilame likusį kiekį karšto vandens ir mėgaujamės.

Ši aromatinga ceremoninė Matcha yra smaragdo spalvos ir pasižymi saldžiarūgščiu umami skoniu su gėlių natomis, neturi nė trupučio kartumo. Išplakta suformuoja nuostabią putą. Umami skonis yra labai stiprus dėl aukštos kokybės žaliavos – ekologiškos Tencha.

Išplakta suformuoja nuostabią putą ir yra viena iš kvapniausių „Matcha” arbatų, kurių mums yra tekę ragauti. Matcha” sudėtyje yra iki 10 kartų antioksidantų kiekio, nei įprastame žaliosios arbatos puodelyje. Ir amino rūgšties L-Teanino, kas suteikia ilgiau išliekantį stimuliuojantį poveikį. L-teaninas turi daug natūraliai randamos amino rūgšties, kuri gali padidinti dopamino ir serotonino kiekį smegenyse. O tai gali sumažinti nerimą ir pagerinti nuotaiką.

Pasimėgavę puodeliu geros matcha arbatos galite pagerinti energijos lygį ir sumažinti stresą.

https://gurmane.lt/produktas/oishii-matcha-kulinarine-matcha-50g/

https://gurmane.lt/produktas/akira-matcha-ceremonine-rusis/

https://gurmane.lt/produktas/ichigo-ichie-matcha-30g/

No Comments

Post A Comment