Į šį patiekalą telpa beveik viskas energijai ir puikiai savijautai palaikyti – daugybė spalvų, šviežios žalumos gausa, sotu, maistinga ir patikėkite, labai skan
Pamenu, kai prieš kiekvienas Kalėdas virtuvėje kokią savaitę vykdavo tikras gaminimo maratonas, kurio metu būdavo susukamas ne vienas vyniotinis. Praėjo kiek laiko, ka
Jau nuo senų laikų Kūčių stalui patiekalai buvo ruošiami iš gamtos gėrybių. Šie metai ypač dosnūs buvo miško grybais. Na jei kas ir nerasite šių savo a
Šis rąstas – švelnios ir malonios tekstūros su traškiu, sūriu ir saldžiu skoniu . Galėtų būti stalo akcentas vakarėlio pradžioje arba malonus užkandis jauk
Receptas: Keturios vidutinio dydžio bulvės 30g. Sviesto 100g. Ricotta 2 Skiltelės česnako 50g. čederio (ar kitokio fermentinio) sūrio 50g. Smulkiai pjaustytos ir pakepinto
Meksikos virtuvė man labai primena amžiną fiestą, nes joje labai daug patiekalų yra puikūs bet kokio vakarėlio palydovai. Tik pagalvokit, tacos, quasadilla, nachos, to