25,90 €
Gamintojo misija – parinkti tinkamą subalansuotų toninių verčių derinį, kuris būtų juntamas degustacijos metu.
Mišinius kuria ir gamina patyrę kavos skrudinimo meistrai, jie atkeliauja iš Brazilijos žemių, istorinių Etiopijos ir Hondūro plantacijų, dvasingosios Indijos ir karštosios Kolumbijos.
Dėl specifinių skrudinimo kreivių, kurios sustiprina žalios kavos kilmės aromatines ir organoleptines savybes, sukurti vertingi, kokybiški mišiniai, puikiai subalansuoti su unikaliais ir ypatingais aromatais.
Platus pasirinkimas leidžia tiek profesionalams, tiek gurmanams visada rasti tobulą pupelę kiekvienai progai. Metai po metų, sezonas po sezono, kavos skrudinimo meistras meistriškai ir išmintingai dozuoja skirtingas žalios kavos rūšis, kad garantuotų neabejotiną „Caffè Marcelletti“ skonį.
Mūsų mišiniams kurti naudojame naujausios kartos skrudinimo aparatą, kuris išskiria mažai teršalų ir daro mažesnį poveikį aplinkai. Skrudinimo procesas apima kavos pupelių kaitinimą labai aukštoje temperatūroje, kurios maksimali temperatūra siekia 220 °C, maždaug 17 minučių. Skrudinimo fazių metu žalia kava patiria didelius cheminius pokyčius, dėl kurių susidaro 800 medžiagų, atsakingų už kavos skonį ir aromatą. Po pradinio šilumos mainų etapo pupelės pradeda įgauti auksinę spalvą ir pradeda sklisti skrudintų pupelių aromatas.
Kitame etape, kylant temperatūrai, jie palaipsniui tamsėja ir praranda 18–20 % savo svorio. Pupelės tankis mažėja ir ji pradeda netekti anglies dioksido (šis procesas tęsiasi ir po skrudinimo), dėl kurio padidėja jos tūris.
Kai pasiekiamas optimalus skrudinimo lygis, kava nedelsiant atvėsinama, kad būtų išvengta tolesnio degimo. Galiausiai, po skrudinimo, kava kelias dienas paliekama brandinti specialiuose silosuose, o tada supakuojama platinimui.
Kruopščiai atrinktos aukštai augančios arabikos pupelės suteikia kreminę tekstūrą su intensyvia lazdyno riešutų spalva, linkusia į raudoną, kompaktišką, ilgai išliekančią ir tirštą. Natūrali ir maloni rūgštelė, subalansuoto aromato su karamelės ir gėlių niuansais, šiek tiek aštrus poskonis su ilgai išliekančiomis saldymedžio natomis. 100% Arabica pupelės.
Inga –
Nuostabi, aromatinga, kremiška. Mėgstamiausia kava!
Laima –
Nerūgšti, malonios gomuriui kreminės konsistencijos kava. Rekomenduoju!
Tatiana –
Ši vieta yra tiesiog Dievo dovana visiems kokybiškos kavos mėgėjams! Pati skaniausia kava, kokią tik esu ragavusi – aromatinga, sodri, puikiai subalansuoto skonio. Jie tikrai žino, kaip paprastą kavos puodelį paversti mažu pasimėgavimo ritualu. Atmosfera yra neįtikėtinai jauki ir maloni, kreipiamas dėmesys į jaukumą sukuriančias detales. Jei ieškote tobulo skonio, vietos ir geros nuotaikos derinio – būtinai apsilankykite čia! Tai vieta, į kurią norisi sugrįžti vėl ir vėl.