Logo Logo Logo Logo Logo
0
  • No products in the cart.
Krepšelis Viso:0,00 €
  • Parduotuvė
    • Alyvuogių aliejus
    • Balzaminis actas
    • Makaronai
    • Kava / Arbata
    • Saldumynai
    • Pagardai
    • Alkoholiniai gėrimai
    • Dovanų rinkiniai
    • Iberico kumpiai
    • Ryžiai
    • Akcijos
    • Rekomenduojamos
  • Renginiai
  • Receptai
    • Desertai
    • Makaronai
    • Mėsos patiekalai
    • Patiekalai su trumais
    • Ryžiai
    • Salotos ir daržovių patiekalai
    • Padažai
    • Sriubos
    • Užkandžiai
    • Žuvis ir jūrų gėrybės
  • Apie alyvuogių aliejų
  • Kontaktai
  • Parduotuvė
    • Alyvuogių aliejus
    • Balzaminis actas
    • Makaronai
    • Kava / Arbata
    • Saldumynai
    • Pagardai
    • Alkoholiniai gėrimai
    • Dovanų rinkiniai
    • Iberico kumpiai
    • Ryžiai
    • Akcijos
    • Rekomenduojamos
  • Renginiai
  • Receptai
    • Desertai
    • Makaronai
    • Mėsos patiekalai
    • Patiekalai su trumais
    • Ryžiai
    • Salotos ir daržovių patiekalai
    • Padažai
    • Sriubos
    • Užkandžiai
    • Žuvis ir jūrų gėrybės
  • Apie alyvuogių aliejų
  • Kontaktai
Įveskite ieškomą frazę:
Paveikslelis37 1
4 Bal
MakaronaiReceptai ir patarimai
client
Pasta, kuri gaminama pagal autentišką 500 metų gamybos procesą

Visai nesenai į rankas pateko Gragnano regione pagaminta Pasta. Šiame miestelyje pagamintai pastai ES suteikė saugomos kilmės sertifikatą. “Pasta di Gragnano” yra toks

Skaityti daugiau
Paveikslelis12 1
4 Bal
PadažaiReceptai ir patarimai
client
Naminis pesto

Manoma, kad pesto padažas atsirado Genujoj, Ligurijos regione, Šiaurės Italijoje. Šio regiono pilnas mineralų gruntas ir švelnus klimatas yra itin tinkamas augti bazilikams.

Skaityti daugiau
Paveikslelis9 1
4 Bal
MakaronaiPatiekalai su trumaisReceptai ir patarimai
client
Pasta su trumais

Trumų valgymo istorija siekia dar šumerų ir senovės egiptiečių civilizacijas, kurie juos tiesiog dievino ir valgydavo padengtus žąsų riebalais. Būtent riebūs padažai pa

Skaityti daugiau
Paveikslelis8 1
4 Bal
Patiekalai su trumaisReceptai ir patarimai
client
Trumai

Virtuvės deimantai, žemės perlai, duoklė raganom. Tai daugybę pavadinimų turintis ir visų gurmanų, bei viso pasaulio maisto entuziastų vertinamas ir garbinamas grybas –

Skaityti daugiau
Paveikslelis5 1
4 Bal
Receptai ir patarimaiUžkandžiai
client
Focaccia

Koks nuostabus jausmas yra mėgautis ką tik iškepta kvapnia ir minkštutėle duona, tačiau daugumas duonos kepimo namie atsisako dėl kartais itin sudėtingo kepimo proceso, kuo

Skaityti daugiau
Busketa su anciuviais 1 scaled
4 Bal
Receptai ir patarimaiUžkandžiai
client
Tapas su artišokais ir ančiuviais

Keliaujant po įvairias šalis vienas mėgstamiausių dalykų yra pažinti šalį per jos maisto kultūrą. Keliaudami ir ragaudami turime sau nusistatę vieną taisyklę, visada v

Skaityti daugiau
Paveikslelis41 1
4 Bal
Receptai ir patarimaiRyžiai
client
Raudonieji ryžiai

Nors raudonieji ryžiai nėra jokia naujovė, tačiau mano virtuvėje jie atsirado visai neseniai. Šių ryžių spalvą jiems suteikia antioksidantas antocianinas, kuris yra randa

Skaityti daugiau
Paveikslelis2 2
4 Bal
Receptai ir patarimaiUžkandžiai
client
Turkiškas meze Lahmacun (lachmadžiun)

Jei mėgstate picą, siūlyčiau išmėginti patiekalą savo istorija skaičiuojantį ne vieną tūkstantmetį. Tai turkiškas meze Lahmacun (lachmadžiun), iš pirmo žvilgsnio ga

Skaityti daugiau
Paveikslelis37 1
4 Bal
MakaronaiReceptai ir patarimai
client
Spaghetti chitarra su pesto padažu

250g spaghetti chitarra makaronųŠalotinis svogūnasDvi skiltelės česnakoSauja tarkuoto parmezano150g pesto padažoAlyvuogių aliejusKapotų pistacijų papuošimui Šis p

Skaityti daugiau

Posts navigation

1 … 3 4 5 6 7 … 11
gurmane black 1
  • Apie mus
  • Pirkimo taisyklės ir sąlygos
  • Privatumo politika
  • Mano paskyra
  • Kontaktai

MB „Gurmanė”
Įmonės kodas: 305717514
PVM kodas: LT100013879413
Adresas: Laisvės al. 89, Kaunas
Maisto tvarkymo subjekto registracijos pažymėjimo Nr.: 190014372
Atsiskaityti galite pavedimu į mūsų banko sąskaitą:
Sąskaitos numeris: LT767300010167162862

© Gurmanė. Visos teisės saugomos.

.