Keliaujant po įvairias šalis vienas mėgstamiausių dalykų yra pažinti šalį per jos maisto kultūrą. Keliaudami ir ragaudami turime sau nusistatę vieną taisyklę, visada v
Nors raudonieji ryžiai nėra jokia naujovė, tačiau mano virtuvėje jie atsirado visai neseniai. Šių ryžių spalvą jiems suteikia antioksidantas antocianinas, kuris yra randa
Jei mėgstate picą, siūlyčiau išmėginti patiekalą savo istorija skaičiuojantį ne vieną tūkstantmetį. Tai turkiškas meze Lahmacun (lachmadžiun), iš pirmo žvilgsnio ga
Šį kartą tikra fiesta su žymiausiais Meksikos virtuvės šedevrais. Tacos. Labiausiai pasaulyje žinomas meksikos nacionalinis patiekalas. Jis atsirado dar 18a, Meksikos s
Marcelletti – tai šeimai priklausanti įmonė, turinti didelę aistrą kavai ir tiesiogiai kontroliuojanti visą procesą – nuo žalios kavos parinkimo, skrudinimo, pakavi
Rizoto su krevetėmis receptas Ryžiai 200 g Sultinys 500 ml Vynas 150 ml Alyvuogių aliejaus 1 v. š. Sviestas 100 g Svogūnas 1 vnt Česnakas 2 skiltelės Parmezano sūrio 75