Nuostabiam patiekalui pagaminti kartais užtenka vos kelių kokybiškų produktų. Tai puikiai įrodo dar vienas itališkas šedevras – pasta carbonara. Dažniausia carbonara
Ant druskos keptos šukutės: 10 atidarytų šukučių ant kiauto Vienas vidutinis rausvas svogūnas Dvi skiltelės česnako 150g smulkiai sukapotų pievagrybių 60g sviesto 1
Antienos patiekalai yra itin mėgstami prancūzų. Vienas populiariausių patiekalų- antienos krūtinėlė, arba Magret de Canard. Prancūzų virtuvės šefas Andre Dag
Prancūziškos žuvienės bouillabaisse atsiradimas datuojamas maždaug XVIII a. Prancūzijos uostamiestyje Marselyje, nors jo ištakos yra senovės Graikijoje. Phocaea –
Kišas prancūzijoje atsirado apie 1500 metus. Nors Anglijoje panašaus stiliaus pyrago galima buvo aptikti dar anksčiau Prancūzišką kišą kepiau pirmą kart. Jų rec
Austrių galima paragauti įvairiose pasaulio vietose, nors labiausiai šis prabangus delikatesas siejamas su Prancūzija. Austrių istorija ilga ir labai turtinga, siekia dar
Risotto istorijoje gausu priešštaringų teorijų apie jo kilmę, tačiau neabejojama, kad arabai viduramžiais ryžius pristatė Italijai. Net ir šiandien risotto vis da