Logo Logo Logo Logo Logo
4
  • Img1134 slyvo 02 priekis scaled Aženo slyvos be kauliukų, stambios 500g 1 × 6,95 €
  • as Raudonas vynas DOMAINE DU CLOS DE SIXTE – LIRAC 1 × 26,00 €
  • Capturev Raudonas vynas VENTOUX LES GÉLINOTTES 1 × 16,00 €
  • gfsdf Raudonas vynas Le Petit Haut Lafitte Pessac 2013 1 × 46,00 €
Krepšelis Viso:94,95 €
  • Parduotuvė
    • Alyvuogių aliejus
    • Balzaminis actas
    • Makaronai
    • Kava / Arbata
    • Saldumynai
    • Pagardai
    • Alkoholiniai gėrimai
    • Dovanų rinkiniai
    • Iberico kumpiai
    • Ryžiai
    • Akcijos
    • Rekomenduojamos
  • Renginiai
  • Receptai
    • Desertai
    • Makaronai
    • Mėsos patiekalai
    • Patiekalai su trumais
    • Ryžiai
    • Salotos ir daržovių patiekalai
    • Padažai
    • Sriubos
    • Užkandžiai
    • Žuvis ir jūrų gėrybės
  • Apie alyvuogių aliejų
  • Kontaktai
  • Parduotuvė
    • Alyvuogių aliejus
    • Balzaminis actas
    • Makaronai
    • Kava / Arbata
    • Saldumynai
    • Pagardai
    • Alkoholiniai gėrimai
    • Dovanų rinkiniai
    • Iberico kumpiai
    • Ryžiai
    • Akcijos
    • Rekomenduojamos
  • Renginiai
  • Receptai
    • Desertai
    • Makaronai
    • Mėsos patiekalai
    • Patiekalai su trumais
    • Ryžiai
    • Salotos ir daržovių patiekalai
    • Padažai
    • Sriubos
    • Užkandžiai
    • Žuvis ir jūrų gėrybės
  • Apie alyvuogių aliejų
  • Kontaktai
Įveskite ieškomą frazę:
Paveikslelis2
3 Bal
MakaronaiReceptai ir patarimai
client
Pasta Carbonara

Nuostabiam patiekalui pagaminti kartais užtenka vos kelių kokybiškų produktų. Tai puikiai įrodo dar vienas itališkas šedevras – pasta carbonara. Dažniausia carbonara

Skaityti daugiau
Keptos sukutes scaled
11 Kov
Receptai ir patarimaiŽuvis ir jūrų gėrybės
client
Keptos šukutės ir austrės

Ant druskos keptos šukutės: 10 atidarytų šukučių ant kiauto Vienas vidutinis rausvas svogūnas Dvi skiltelės česnako 150g smulkiai sukapotų pievagrybių 60g sviesto 1

Skaityti daugiau
Antienos krutinele scaled
11 Kov
Mėsos patiekalaiReceptai ir patarimai
client
Antienos krūtinėlė

Antienos patiekalai yra itin mėgstami prancūzų. Vienas populiariausių patiekalų- antienos krūtinėlė, arba Magret de Canard. Prancūzų virtuvės šefas Andre Dag

Skaityti daugiau
prancuziska zuviene scaled
11 Kov
Receptai ir patarimaiŽuvis ir jūrų gėrybės
client
​Prancūziška žuvienė bouillabaisse

Prancūziškos žuvienės bouillabaisse atsiradimas datuojamas maždaug XVIII a. Prancūzijos uostamiestyje Marselyje, nors jo ištakos yra senovės Graikijoje. Phocaea –

Skaityti daugiau
Kisas scaled
11 Kov
Receptai ir patarimaiŽuvis ir jūrų gėrybės
client
Kišas su lašiša

Kišas prancūzijoje atsirado apie 1500 metus. Nors Anglijoje panašaus stiliaus pyrago galima buvo aptikti dar anksčiau Prancūzišką kišą kepiau pirmą kart. Jų rec

Skaityti daugiau
Austres scaled
11 Kov
Receptai ir patarimaiŽuvis ir jūrų gėrybės
client
Austrės

Austrių galima paragauti įvairiose pasaulio vietose, nors labiausiai šis prabangus delikatesas siejamas su Prancūzija. Austrių istorija ilga ir labai turtinga, siekia dar

Skaityti daugiau
Lazanija scaled
11 Kov
MakaronaiReceptai ir patarimai
client
Lazanija

Skaityti daugiau
Risotto scaled
11 Kov
Receptai ir patarimaiRyžiai
client
Risotto

Risotto istorijoje gausu priešštaringų teorijų apie jo kilmę, tačiau neabejojama, kad arabai viduramžiais ryžius pristatė Italijai. Net ir šiandien risotto vis da

Skaityti daugiau
Carpaccio scaled
11 Kov
Receptai ir patarimaiUžkandžiai
client
Carpaccio

Skaityti daugiau

Posts navigation

1 … 7 8 9 10 11
gurmane black 1
  • Apie mus
  • Pirkimo taisyklės ir sąlygos
  • Privatumo politika
  • Mano paskyra
  • Kontaktai

MB „Gurmanė”
Įmonės kodas: 305717514
PVM kodas: LT100013879413
Adresas: Laisvės al. 89, Kaunas
Maisto tvarkymo subjekto registracijos pažymėjimo Nr.: 190014372
Atsiskaityti galite pavedimu į mūsų banko sąskaitą:
Sąskaitos numeris: LT767300010167162862

© Gurmanė. Visos teisės saugomos.

.