2 vnt. Kriaušių Persikas Saujelė aviečių 180 gr. Mėlynojo pelėsinio sūrio Pora saujų sultenių ir gražgarstės ar kitų žalumynų 90 gr. graikinių riešutų Alyvuogių
Nuostabiam patiekalui pagaminti kartais užtenka vos kelių kokybiškų produktų. Tai puikiai įrodo dar vienas itališkas šedevras – pasta carbonara. Dažniausia carbonara
Ant druskos keptos šukutės: 10 atidarytų šukučių ant kiautoVienas vidutinis rausvas svogūnasDvi skiltelės česnako150g smulkiai sukapotų pievagrybių60g sviesto100ml
Antienos patiekalai yra itin mėgstami prancūzų. Vienas populiariausių patiekalų- antienos krūtinėlė, arba Magret de Canard. Prancūzų virtuvės šefas Andre Dag
Prancūziškos žuvienės bouillabaisse atsiradimas datuojamas maždaug XVIII a. Prancūzijos uostamiestyje Marselyje, nors jo ištakos yra senovės Graikijoje.Phocaea – s
Kišas prancūzijoje atsirado apie 1500 metus. Nors Anglijoje panašaus stiliaus pyrago galima buvo aptikti dar anksčiau Prancūzišką kišą kepiau pirmą kart. Jų rec
Austrių galima paragauti įvairiose pasaulio vietose, nors labiausiai šis prabangus delikatesas siejamas su Prancūzija. Austrių istorija ilga ir labai turtinga, siekia dar
Taigi pristatome visų makaronų karalienę – Lazaniją.Kaip sakė didžiausias šio patiekalo gerbėjas katinas Garfildas: „Lazanija tai ne patiekalas, tai gyvenimo bū