Pasta su šviežiais trumais

Pasta su šviežiais trumais

Nepaprastai greitai pagaminama pasta su šviežiais trumais. Šiam patiekalui pagaminti užtruksite vos 10 -15 minučių. Arba kol išvirs makaronai. Surašyti šį paprastą receptą mane paskatino patys klientai, įsigiję šviežių trumų. Visi kaip susitarę klausdavo, gal yra koks greitas būdas juos paruošti. Štai vienas iš jų.

300g makaronų

Šviežių trumų

2 sk. česnako

30g mėlynojo pelėsinio sūrio

100 ml 30% riebumo

grietinėlės

Šviežiai maltų pipirų

Alyvuogių aliejaus

Druskos pagal skonį

Užkaičiame makaronus, kol užvirs vanduo ir išvirs makaronai, gaminame padažą. Į keptuvę pilame alyvuogių aliejų, sudedame traiškytus česnakus ir šiek tiek šviežiai maltų pipirų, jei reikia druskos pagal skonį. Česnaką kelias minutes pakepame ir jį išimame. Tuomet pilame grietinėlę, kai grietinėlė sušyla, sudedame pelėsinį sūrį. Padažą kaitiname nedidelėje kaitroje ir vis pamaišome, o makaronams išvirus į jį įpilame samtelį makaronų vandens. Nukoštus makaronus supilame į padažą, gerai išmaišome ir serviruojame į lėkštes. Ant viršaus užtarkuojame šviežius trumus ir nieko nelaukdami einame mėgautis.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.