Vidurvasario salotos

Vidurvasario salotos

2 vnt. Kriaušių

Persikas

Saujelė aviečių

180 gr. Mėlynojo pelėsinio sūrio

Pora saujų sultenių ir gražgarstės ar kitų žalumynų

90 gr. graikinių riešutų

Alyvuogių aliejaus

Balzaminio acto

Rūkytos druskos ir pipirų pagal skonį

Į lėkštę sudedu žalumynus, ant viršaus plonai pjaustytas kriaušes, šalia riekelėmis grilintą persiką, sutrupintą pelėsinį sūrį, kapotus riešutus ir avietes. Pagal skonį rūkytos ar kitos druskos ir šviežiai maltų pipirų. Pabaigai pašlakstau alyvuogių aliejumi ir balzaminiu actu. Patiekiu su skrudinta ciabata.

Skanaus, jei gaminsit.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.