Gurmanės troškinys

Gurmanės troškinys

Galvojau, koks galėtų būti pavadinimas šiam troškiniui. Ir pavadinau jį taip, kadangi tai 100% apie mane. Be mėsos, be neaiškios sudėties produktų, su daug natūralių ingredientų. Džiaugsiuosi, jei patiks ir jums.

250 gr. Integralio ryžių

150 gr. Skaldytų žirnių

Pora saujų žalių žirnelių

Pora saujų šparaginių pupelių

2 Svogūnai

3 sk. Česnako

Gabalėlis imbiero

Alyvuogių aliejaus

2 litrai sultinio

Petražolės

Čili pipiras

Druska, pipirai, Indiškų prieskonių mišinys

Alyvuogių aliejuje pakepinu svogūną, tuomet smulkintą česnaką ir imbierą. Čia pat sudedu druską, pipirus, čili ir prieskonius. Ryžius ir skaldytus žirnius galite pamirkyti vandenyje porą valandų. Aš nemirkiau, tiesiog gerai nuploviau ir sudėjau į tą patį puodą. Viskas pakepė kelias minutes. Tuomet supyliau sultinį ir palikau virti kol išvirs. Aš viriau 40 min., nes Integralio ryžiai nemirkyti panašiai verda. Kai viskas jau išvirė sudėjau žalius žirnelius, šparagines pupeles ir pabaigai petražoles.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.