Galvojau, koks galėtų būti pavadinimas šiam troškiniui. Ir pavadinau jį taip, kadangi tai 100% apie mane. Be mėsos, be neaiškios sudėties produktų, su daug natūralių ingredientų. Džiaugsiuosi, jei patiks ir jums.
250 gr. Integralio ryžių
150 gr. Skaldytų žirnių
Pora saujų žalių žirnelių
Pora saujų šparaginių pupelių
2 Svogūnai
3 sk. Česnako
Gabalėlis imbiero
Alyvuogių aliejaus
2 litrai sultinio
Petražolės
Čili pipiras
Druska, pipirai, Indiškų prieskonių mišinys
Alyvuogių aliejuje pakepinu svogūną, tuomet smulkintą česnaką ir imbierą. Čia pat sudedu druską, pipirus, čili ir prieskonius. Ryžius ir skaldytus žirnius galite pamirkyti vandenyje porą valandų. Aš nemirkiau, tiesiog gerai nuploviau ir sudėjau į tą patį puodą. Viskas pakepė kelias minutes. Tuomet supyliau sultinį ir palikau virti kol išvirs. Aš viriau 40 min., nes Integralio ryžiai nemirkyti panašiai verda. Kai viskas jau išvirė sudėjau žalius žirnelius, šparagines pupeles ir pabaigai petražoles.
No Comments