Tapas su figom

Tapas su figom

Jei mėgstate šviežias figas, tikiuosi patiks ir Jums.

Taigi ciabatą gausiai pašlakstome alyvuogių aliejumi ir lengvai paskrudiname orkaitėje.

Fetos sūrį sumaišome su alyvuogių aliejumi ir šviežiu kapotu baziliku.

Šviežias figas supjaustome riekelėmis ir kiek pamarinuojam ištirpintam meduje su balzaminiu actu, alyvuogių aliejumi ir čili pipiru.

Paskrudusią ciabatą tepame paruošta feta, tuomet užklojame serano kumpiu ir marinate pabuvusiom figom.

Prieš nešant į stalą, puošiame šviežiu čiobreliu ir mėgaujamės.

Priminimas: jei norite tikrai kokybiško alyvuogių aliejaus ir balzaminio acto, rekomenduojame įsigyti mūsų elektroninėje krautuvėlėje gurmane.lt

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.