Farfalle Rigate (kaspinėliai)

Farfalle Rigate (kaspinėliai)

Receptas:

vienas svogūnas
česnakas dvi skiltelės
karšto rūkymo šoninė 100g
vytinta dešra 100g
pievagrybiai 100g
špinatai 200g
vyšniniai pomidoriukai 100g
Grietinė 300g
Druska, pipirai, rūkyta paprika, rozmarinai, čiobrelis

Svogūną ir šoninę supjaustome smulkiais kubeliais ir kartu su česnaku pakepiname La Boella Arbequina alyvuogių aliejuje kol paruduos.

Tada sudedame smulkiai supjaustytą dešrą.
Tuo pat metu pradedame virti makaronus. Mes labai pamėgome @pasta_lamolisana_lietuva makaronus. Jų yra daugumoje prekybos centrų.
Makaronų svarbiausia nepervirti.

Į ruošiamą padažą sudedame smulkiai supjaustytus pievagrybius. Kepame kelias minutes. Sudedame špinatus ir prieskonius. Kepame kol špinatai suminkštės.
Dedame grietinę ir laukiame kol viskas užvirs.

Laukdami kol makaronai išvirs, sumažiname kaitrą iki minimumo, kad padažas išliktų šiltas ir truputį sutirštėtų.

Makaronus nukošiame (tai reikia daryti kuo įmanoma greičau, kad jie neatšaltų) dedame atgal į puodą. Į tą patį puodą supilame padažą, išmaišome ir truputį pašildome, kad padažas įsigertų į makaronus. štai ir viskas.

Rekomenduojame valgyti iš karto, nes šviežiai paruošti makaronai patys skaniausi.

🌶 Jei mėgstate aštriau, porą riekelių čili pipiro. Arba keletas purkštelėjimų alyvuogių aliejaus su čili iš mūsų krautuvėlės www.gurmane.lt

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.