Svogūną ir šoninę supjaustome smulkiais kubeliais ir kartu su česnaku pakepiname alyvuogių aliejuje kol paruduos.
Sudedame smulkiai pjaustytą dešrą.Tuo pat metu pradedame virti makaronus.
Į ruošiamą padažą įpjaustome pievagrybius. Kepame kelias minutes. Sudedame špinatus ir prieskonius. Kepame kol špinatai suminkštės. Dedame grietinę ir laukiame kol viskas užvirs. Tada sumažiname kaitrą iki minimumo, kad padažas išliktų šiltas ir truputį sutirštėtų.
Makaronus nukošiame, dedame atgal į puodą. Į tą patį puodą supilame padažą, išmaišome ir truputį pašildome, kad padažas įsigertų į makaronus.
Rekomenduojame valgyti iš karto, nes šviežiai paruošti makaronai patys skaniausi.
Jei mėgstate aštriau, porą riekelių čili pipiro. Arba keletas purkštelėjimų alyvuogių aliejaus su čili iš mūsų krautuvėlės gurmane.lt
No Comments